Sinds april 2018 is John Lerant in dienst van Lovink Enertech als Account Manager Export. Hij is verantwoordelijk voor de Europese en Amerikaanse markten en brengt veel ervaring mee.

John is goed ingevoerd in de kabelgarnituren-branche en heeft altijd in de elektrotechnische industrie gewerkt. De eerste 12 jaren van zijn loopbaan heeft John diverse functies gehad, bijvoorbeeld als Uitvoerder en Vestigingsmanager. Daarna is hij de commercie ingestapt en is verantwoordelijk geweest voor laag- en middenspanningsproducten. Eerst in Nederland, later in de Benelux. Ook is John actief geweest in Business Development in Europa. Na een intermezzo als zelfstandige is John weer terug in het vak wat hij het liefste doet: oplossingen verkopen aan energiebedrijven.

John Lerant: “Het liefst overtuig ik klanten die op zoek zijn naar een goede technische oplossing. En dan samen het traject ingaan van onderzoeken, specificeren, mogelijkheden aftasten om dan uiteindelijk het juiste product aan te bieden.”

Potentie LoviSil® techniek

John ziet volop mogelijkheden met de LoviSil® mof. “Deze technologie staat als een huis in het huidige aanbod van kabelmoffen. Maar daarnaast heeft deze techniek nog zoveel potentie voor ontwikkelingen die momenteel gaande zijn in de energie-sector.”