Buenos Aires kiest voor zekerheid LoviSil® technologie

LoviSi® kabelmoffen van Lovink Enertech zijn ideaal voor overgangsverbindingen. In landen waar nog veel papiergeïsoleerde kabel ligt de is de inzet van LoviSil® overgangsmoffen dan ook een verstandige keuze.  Zo ook in Argentinië waar onze distributeur Compet S.A. momenteel veel succes boekt met de LoviSil® technologie.

In de stedelijke gebieden vinden momenteel veel uitbreidingen en vervangingen plaats, uiteraard met nieuwe kunststofgeïsoleerde kabels. Argentijnse netbeheerders waren vooral bekend met de warm- en koudkrimp technologieën. Compet heeft de vloeibare siliconen technologie in Argentinië geïntroduceerd. En niet zonder succes!

De LoviSil® overgangsmoffen worden volop ingezet in het netwerk van Buenos Aires. Daar weten ze dat tijdig onderhoud en goede installatie ontzettend belangrijk is. Storingen in dichtbevolkte steden kunnen het maatschappelijk leven stil leggen en veel schade veroorzaken.

Superieure bescherming

Leonardo Nardini directeur van Compet licht toe: “De innovatieve LoviSil® technologie biedt een betrouwbare en duurzame oplossing. De vloeibare siliconen beschermen en verbeteren de prestaties van de oude papierkabel.” Daarnaast bieden de overgangsmoffen een superieure mechanische bescherming die zelfs in de zwaarste omstandigheden de werking garandeert. De netbeheerders zijn daarnaast zeer te spreken over de montage. “Monteurs vinden de LoviSil® kabelmoffen ongelooflijk eenvoudig te installeren, waardoor menselijke fouten aanzienlijk minder voorkomen”, aldus Leonardo.

De keuze voor LoviSil® kabelmoffen door één van de Top 3 energiebedrijven in Argentinië is een goede promotie voor de vloeibare siliconen techniek. Én een mooie prestatie van onze Argentijnse agent Compet S.A.

Interesting facts