Op 9 september 2021 was het precies 110 jaar geleden dat Lovink werd opgericht. Meer dan een eeuw geleden startte Lovink met de ijzergieterij-activiteiten, de oorsprong van de kabelmoffen van Lovink Enertech.

In 1911 is het bedrijf opgericht en in 1919 zijn de eerste kabelmoffen geproduceerd. Samen met onze klanten hebben we ons in meer 100 jaar ontwikkeld tot een moderne leverancier, inspelend op de verwachtingen van onze klanten. We zijn trots op ons lange bestaan, trots op de bijdrage aan de elektrificatie van Nederland en later de uitbreiding naar meerdere landen. Maar bovenal zijn we trots op de medewerkers die dit alles iedere dag mogelijk maken.

Walking Dinner op locatie
Samen met alle medewerkers hebben we dit jubileum gevierd. Na een feestelijke aftrap door de directie hebben we genoten van een 5-gangen lunch op verschillende, speciale locaties binnen ons bedrijf. Iedere gang in een andere samenstelling én op een andere locatie: van Smelthuis tot PD cabine, van Technische Dienst tot Magazijn.

Een onvergetelijke middag waarbij in een ongedwongen sfeer genoten werd van mooie gerechten en goed gezelschap. We zijn een hecht en toegewijd team en kijken uit naar de volgende mijlpaal.