Onlangs hebben 10 middenspanningsmonteurs van Rendo een LoviSil®-training gevolgd in het Training- en Demo center van Lovink Enertech. Naast een stuk theoretische scholing werd er veel aandacht besteed aan de montage in de praktijk en werden ervaringen uit het veld met elkaar gedeeld.

Lovink Enertech is blij dat netbeheerders het belang zien van regelmatige (bij)scholing. Ook voor monteurs die al een tijdje werken met de LoviSil® kabelmoffen heeft de training toegevoegde waarde. Zo komt er soms een specifieke montagewijze naar voren welke al dan niet toegestaan is. Deze worden niet alleen ter plaatse besproken maar ook toegelicht. Ron Tiedink, accountmanager Nederland licht toe “Het waarom is vaak net zo belangrijk als het hoe. Hierdoor krijgt de monteur inzicht in de aandachtspunten bij de montagestappen en ‘blijft het beter hangen’.”

Aan het einde van de training ontvingen alle monteurs een deelname-certificaat en kijken zowel Rendo als Lovink Enertech terug op een geslaagde samenwerking.