Tamara vertelt graag over haar werk als inpakster van kabelmodules. Ze is hier 11 jaar geleden begonnen als vakantiekracht en voelt zich nog iedere dag op haar plek bij Lovink. Volgens Tamara voelt haar werk niet als productiewerk. Het is geen lopende band werk, er komt veel precisie bij kijken en je moet goed je hoofd erbij houden.

Tamara heeft op eigen initiatief haar werkplek zo optimaal mogelijk ingericht. Zo heeft zij de meest gebruikte onderdelen van de kabelmodules handig gerangschikt en een systeem van bakjes en lades laten bouwen.

Het takenpakket van Tamara heeft zich gaandeweg uitgebreid en vandaag de dag voert ze ook ondersteunende werkzaamheden uit voor expeditie. Hiervoor heeft zij haar VCA- en heftruckbewijs gehaald. Soms komen hier ook administratieve werkzaamheden bij kijken en hoewel ze dit graag doet is ze toch blij dat ze iedere dag met haar handen kan werken, een kantoorbaan zou niets voor haar zijn.

Tamara vindt het fijn om in een klein team te werken, waar iedereen elkaar goed kent en waar men voor elkaar klaar staat als er iets opgelost moet worden. Iets waar je als alleenstaande ouder nog wel ’s gebruik van moet maken. Maar anderzijds kan Lovink ook altijd een beroep op haar doen. Zo is Tamara vorig jaar een paar dagen naar Engeland geweest om daar bij een van onze klanten op locatie te assisteren.

Lovink Enertech vindt deze verstandhouding met haar medewerkers belangrijk.