Goedlachs begint Twan enthousiast te vertellen over zijn rol als Supply Chain Engineer bij Lovink Enertech. Een functie die hem op het lijf geschreven is en waarin hij nog iedere dag groeit. ​​​​​​​Twan heeft Logistiek Management gestudeerd aan de HAN in Arnhem en is begin 2022 gestart bij Lovink Enertech. Een Nederlands productiebedrijf en een bijzonder product, maakten voor hem de functie interessant. “Bij een productiebedrijf komen alle logistieke facetten aan bod: inkoop, productie, opslag en transport” aldus Twan.

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Hier hoeft Twan niet lang over na te denken: forecasting! De letterlijke betekenis is het voorspellen van toekomstige ontwikkelingen. In de functie van Twan komt dit neer op het maken van een betrouwbare inschatting van de toekomstige vraag van klanten en dit te vertalen naar de juiste voorraadniveaus.  Het proces rondom forecasting speelt een belangrijke rol. Twan legt uit: “Wanneer de processen goed zijn ingericht, kun je beter voorspellen en het voorraadbeheer optimaliseren. Dit levert geld op en de klant kan rekenen op een hoge leverbetrouwbaarheid”.

De sterke kant van Lovink laat zich in één woord samenvatten: kwaliteit. Twan is onder de indruk van de grote focus van de organisatie op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid: “je merkt onder de medewerkers dat ze het echt heel erg vinden als er iets fout gaat, dat is zo mooi om te zien”. Verder vindt Twan het prettig om te werken tussen een mix van ervaren allesweters en jonge professionals. “De sfeer is hier hecht, het gaat om relaties opbouwen en vertrouwen winnen, dan kun je hier mooie dingen bereiken”, aldus Twan.

Tot slot heeft Twan op persoonlijke ontwikkeling al veel bereikt. Hij krijgt de vrijheid om regelmatig cursusdagen in te plannen om het ERP systeem optimaal te beheersen. Daarnaast is hij gestart met een traject op het gebied van persoonlijk leiderschap én maakt hij deel uit van een lerend netwerk van het Achterhoekse platform Smarthub.