In januari 2015 is Stefan Pap gestart als Accountmanager Duitsland. Stefan heeft Elektro- en Informatietechniek gestudeerd en veel ervaring in de energiesector opgebouwd. Hij heeft diverse commerciële functies doorlopen waarbij hij veel contact heeft gehad met zowel energiebedrijven als industrie.

“De Duitse markt biedt volop perspectief voor Lovink Enertech. Na jaren van overnames en fusies, die hebben geleid tot grote druk op de prijzen, kijken de energiebedrijven nu weer naar de totale prestatie van de kabelgarnituren. Niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit, levensduur en montagevriendelijkheid bepalen de productkeuze van de assetmanagers”, aldus Stefan Pap.

Meest economische investering

Stefan is goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en kan zich strategisch en economisch goed verplaatsen in de klanten. “De commerciële uitwerking is pas succesvol als je weet wat er leeft en de klant op de juiste manier kunt overtuigen om de meest economische investering te doen”, aldus Stefan.

Samenwerking

Stefan voelt zich op zijn plaats bij Lovink Enertech: “Een technologisch bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, inzet op kwaliteit en innovatie, is mooi om voor te werken”. Daarnaast is hij zeer te spreken over de onderlinge samenwerking in het bedrijf. “De afdelingen Sales en E &D werken actief samen en projecten worden snel en kundig opgepakt. Een interessante business case wordt niet op de lange baan geschoven maar direct doorgesproken.”

Contactgegevens

Tel. +49 (0)172 2802919
@ s.pap@lovink.com