In maart 2022 is een nieuwe overeenkomst tussen Enexis Netbeheer en Lovink Enertech bekrachtigd na het succesvol hebben doorlopen van een Europese aanbesteding van kabelmoffen voor middenspanningskabels. De samenwerking met Enexis Netbeheer kent een lange geschiedenis en wij zijn trots dat de LoviSil® kabelmoffen wederom geselecteerd zijn als beste keuze voor het elektriciteitsnet van Enexis Netbeheer.

De gunning sluit aan op het voorgaande contract waarbij Lovink Enertech verantwoordelijk is voor de levering en technische ondersteuning van diverse soorten kabelmoffen voor de verbinding van gepantserde-papier-lood-kabels en de overgangen naar kunststof kabels.

Betrokkenheid van de ‘makers’

Enexis Netbeheer hecht veel waarde aan de mening van de monteurs. Een mof kan nog zo innovatief zijn, de betrouwbaarheid van de verbinding wordt nog altijd voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de montage. Zowel de oude als nieuwe generatie monteurs zijn zeer tevreden over de LoviSil® technologie; de Lovisil-M moffen van Lovink Enertech scoren hoog op toepassingsrange, montagegemak en montagebetrouwbaarheid.

Betrouwbare Supply Chain

Enexis Netbeheer heeft aangegeven dat Lovink Enertech bovengemiddeld scoort op logistieke criteria. De afdeling Supply Chain Management van Enexis Netbeheer is ingericht op het snel en efficiënt bedienen van de interne klanten. Daarom besteden zij veel aandacht aan de relaties met leveranciers. Ook in deze onrustige tijden kan Enexis Netbeheer vertrouwen op onze maximale inzet.