Met trots introduceert Lovink de integratie van gerecycled ABS-materiaal in het nieuwe ontwerp van de buitenschalen van de LoviSil® M-serie. Deze baanbrekende stap onderstreept niet alleen het kwaliteitsstreven van Lovink Enertech, maar betekent ook een grote stap voorwaarts op het gebied van milieuverantwoordelijkheid.

Lovink Enertech is al tientallen jaren een pionier op het gebied van de betrouwbaarheid van elektriciteitsnetten. Met de introductie van deze vernieuwde LoviSil® kabelmof, bekend door de geavanceerde vloeibare siliconentechnologie, blijft Lovink voorop lopen. Onze vloeibare siliconen techniek  biedt de beste  bescherming en is opgewassen tegen nieuwe ontwikkelingen zoals duurzame energiebronnen en netverzwaring.  De verwerking van gerecycled ABS-materiaal in de buitenschalen van de nieuwe LoviSil® kabelmof zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar vermindert ook aanzienlijk de impact op het milieu.

Montagegemak

Bovendien is bij het duurzame herontwerp van LoviSil® kabelmoffen de nadruk gelegd op het nog verder verbeteren van het montagegemak. Een aspect dat enorm leeft bij de netbedrijven en dat Lovink heeft meengenomen in het ontwerp.

De schaaldelen zijn een stuk lichter in gewicht en flexibeler waardoor de schalen zich nog makkelijker laten monteren. Daarnaast zorgt het nieuwe ontwerp voor een superieure vochtafdichting, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur van de verbindingen, onder uiteenlopende bedrijfsomstandigheden worden geborgd..

Grote stap voorwaarts

De eerste reacties van klanten zijn zeer positief en velen prijzen Lovink Enertech’s proactieve houding ten opzichte van duurzame productontwikkeling. Door gerecyclede materialen te integreren en het productontwerp te optimaliseren met het oog op installatiegemak, zet Lovink een grote stap voorwaarts als het gaat om milieubewuste infrastructuuroplossingen.

Met de vernieuwde LoviSil® kabelmoffen bewijst Lovink dat duurzaamheid en betrouwbaarheid uitstekend samen gaan. Dit is slechts het begin van Lovink Enertech’s strategie naar een groenere, duurzamere toekomst voor iedereen.