Lovink Enertech introduceert de derde generatie LoviSil® kabelmoffen, de M-serie. De moffen zijn sterk verbeterd op montagemak en montage-logica waardoor de mof handiger, beter en comfortabeler te monteren is. De technische eigenschappen zijn onveranderd, immers klanten zijn meer dan tevreden over de elektrische en mechanische eigenschappen van de LoviSil®moffen.

Zichtbaar beter

Een belangrijke verbetering is een transparante binnenmof, hierdoor kunnen de handelingen tijdens montage goed gecontroleerd worden. Daarnaast zijn zowel de binnen- als buitenmof nu ook voorzien van een vulindicatie.

Intuïtieve montage

Onderdelen hoeven niet meer voorgeparkeerd te worden en dat maakt de montage minder volgorde-afhankelijk en veel logischer. Daarnaast zijn onderdelen daar waar mogelijk voorgemonteerd zoals de aarding en schroeven van de buitenschalen. Bij het uitpakken van de doos liggen alle onderdelen overzichtelijk en in volgorde van montage gerangschikt.

Handig design

Ook is de vormgeving van een aantal onderdelen verbeterd. Zo is de nieuw ontworpen kokerset  voorzien van een klik-systeem en hebben de buitenmoffen handige bevestigingsnokken. De zakken met Protolin® en LoviSil® hebben een metamorfose ondergaan en zijn helemaal van deze tijd: ze zijn voorzien van handvaten en een vultuit. De Protolin®-zak heeft tevens een kleurindicator, zo ziet de monteur altijd wanneer de hars voldoende gemengd is.

Duurzaam

Tot slot is een aantal onderdelen helemaal verdwenen. De Lofit hoeft niet meer ingezet te worden voor de verlijming van de binnenschalen. Een handige scharniersluiting en een doordacht klik-systeem zorgen voor de afdichting. Het aantal schuimschotten is teruggebracht van vier naar twee stuks. Door het toepassen van een zak voor de LoviSil® is ook de jerrycanhouder niet meer nodig.

Benefits

De LoviSil® M moffen bieden met name voordelen voor de monteur. De montage is sterk vereenvoudigd en het vergeten van onderdelen, kwijtraken van schroeven en knoeien tijdens het gieten behoort vanaf nu tot het verleden. Maar ook de netbeheerder zal profiteren van de montagevoordelen. Montage bepaalt immers voor een belangrijk deel de kwaliteit van de verbinding en daarmee de betrouwbaarheid van het netwerk.

Meer informatie

Bekijk alle veranderingen in een oogopslag in de infographic.

Binnenkort verschijnt de nieuwe catalogus.