Aziz gaat voor kwaliteit in zijn rol als meewerkend voorman van de inpaklijn. Hij heeft zo’n beetje alle afdelingen doorlopen na zijn start bij Lovink enertech in 1998. Na een aantal jaren boren en tappen in de toen nog gietijzeren moffen was hij toe aan meer denkwerk. Dit werd de bediening van de zakkenmachines en later de montage en het inpakken van de mofmodules.

Aziz is een ‘allrounder’ en voelt zich nu helemaal op zijn plek als voorman op de inpaklijn, waar de groei van Lovink Enertech goed zichtbaar is.

Op de inpaklijn worden de buitenmoffen voorzien van de rubberslang, worden de schroeven voorgemonteerd en samen met de overige onderdelen uit de basismodule in de doos gepakt. Samen met mensen uit de praktijk is de wijze van inpakken afgestemd op de werkwijze van de monteurs.

Zorgen dat alles volgens planning verloopt, het begeleiden van de mensen en de continue focus op kwaliteit is Aziz op het lijf geschreven. Inmiddels weet hij dat alleen hard werken of zoals Aziz het noemt ‘buffelen’, niet het belangrijkste is voor het succes van Lovink Enertech. Het gaat om een foutloos eindproduct, de juiste producten in de doos, de kwaliteit van de onderdelen enz. Tot slot vindt Aziz het mooi om een product te maken wat een belangrijke maatschappelijke functie heeft. Immers een slechte verbinding leidt tot storingen in onze elektriciteit. Een kabelmof is dan toch een bijzonder product.