Onlangs heeft Lovink Enertech een nieuw gereedschap ontwikkeld waarmee het instellen en controleren van de juiste pakkingdiameter nog eenvoudiger te realiseren is. Het Lovink schuifkaliber is ontworpen voor het bepalen van de juiste wikkelomvang en is toepasbaar voor alle LoviSil® kabelmoffen.

Montagevriendelijk

Er is gekozen voor een schuifmechanisme, een vertrouwde vormgeving en met één hand te bedienen. Het kaliber is universeel inzetbaar en ondersteunt diameters van 40 mm tot 155 mm. Met het Lovink schuifkaliber zijn afzonderlijke kalibers overbodig en worden monteurs optimaal ondersteund. Het Lovink schuifkaliber is vervaardigd uit duurzaam kunststof en gaat bij normaal gebruik minimaal vijf jaar mee.

Betrouwbare verbinding

Nog nooit was het bepalen van de juiste wikkeldikte zo eenvoudig. Dit gereedschap vergemakkelijkt de montage en zorgt dat één van de belangrijkste montagestappen altijd nauwkeurig en betrouwbaar gerealiseerd wordt . Met de aanschaf van dit kaliber heeft de monteur altijd een universeel, duurzaam gereedschap tot zijn beschikking.