Het eerste half jaar was druk bezet met beursdeelnames. In Duitsland en Verenigd Koninkrijk zijn bestaande relaties verstevigd en ook veel nieuwe contacten opgedaan.

Focus op duurzame toepassingen bij Eltefa en Elektrotechnik

In februari en maart heeft Lovink Enertech succesvol deelgenomen aan de Elektrotechnik in Dortmund en de Eltefa in Stuttgart. Tijdens beide beurzen was de belangstelling voor de LoviSil® technologie groot. Met name de duurzame toepassingen werden enthousiast ontvangen in het land dat voorop loopt in de energietransitie. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd en veelbelovende gesprekken gevoerd. Account Manager Stefan Pap: “Een beurs biedt je de mogelijkheid om de relaties ‘live’ kennis te laten maken met je producten. De LoviSil® mof trok veel bekijks en maakte het makkelijk de bezoekers te overtuigen van deze betrouwbare verbindingstechniek.”

Exposure LoviSil® bij CablEx en Cired

In Chester werd de CablEx georganiseerd, een evenement gericht op engineers en inkopers die zich bezig houden met ‘Power Cables’. Veel netbedrijven uit Engeland, Schotland en Ierland bezochten onze stand en maakten o.a. kennis met de recent geïntroduceerde LoviSil®36 kV overgangsmof. De bezoekers van Western Power Distribution, die sinds jaren onze LoviSil® moffen inzetten, gaven veel positieve feedback over de verbeterde M-serie: “Simplification, with a huge impact”.

Tot slot nam Lovink Enertech weer deel aan de internationale Cired conferentie en expositie die dit jaar in Glasgow plaatsvond. Samen met 12 Dutch Power participanten werd een grote stand gedeeld en had de LoviSil® mof een prominente positie. Niet alleen zijn hier de Nederlandse contacten verstevigd maar ook veel nieuwe buitenlandse netbedrijven toonden interesse voor de siliconen-technologie en toepassingsmogelijkheden van de LoviSil® mof.