Wanneer Charles achter ‘zijn’ menginstallatie staat is hij continue in bedrijf en houdt hij overzicht over het mengen en verpakken van de Protolin® hars.

In ruim 36 jaar heeft Charles heel wat ontwikkelingen voorbij zien komen. Sinds de jaren zeventig mengt Lovink tweecomponenten polyurethaan harsen die zorgen voor de mechanische isolatie van de kabelmoffen. Tijdens de overstap naar een nieuwe menginstallatie in 2015 heeft Charles een belangrijke rol gespeeld, hij is van het begin af aan betrokken geweest bij dit project. Veel van zijn ideeën zijn overgenomen en vandaag de dag staat er een goedlopende machinelijn.

Charles houdt er niet van om alleen zijn functie te benoemen in dit artikel. Hij benadrukt dat het echt om het team gaat, “alleen kan ik niks”, aldus Charles. In de aansturing vertrouwt hij op zijn team, net zoals hij veel vertrouwen krijgt van Lovink Enertech, dit vindt hij heel belangrijk. Net als werkplezier: “Als je mensen de dingen laat doen die ze goed kunnen dan geeft dat voldoening en gaan ze er met veel plezier tegenaan.”