Uw project is ons project

Hoe intuïtief of eenvoudig de techniek ook is, hoe robuust de materialen, hoe succesvol de proeven en testen dan ook: de deskundigheid en de betrokkenheid bij uw projecten van onze mensen en de vakkundige montage door uw mensen maken het verschil.

Speciaal opgeleide medewerkers van Lovink Enertech zorgen ervoor dat uw mensen de montage van de garnituren goed beheersen. Hiervoor kunnen we diverse trainingen verzorgen: van eenvoudige montagebegeleiding tot een complete theoretische en praktische scholing.

De trainingen vinden plaats in ons professioneel uitgeruste Training & Demo Center of op locatie. Daarnaast hebben we speciale supportengineers in huis: zij bieden uw monteurs ondersteuning bij een eerste of niet-alledaagse montage. Onze support-engineers hebben veel ervaring in het veld en zijn geoefend in het overdragen van kennis.

Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan het leveren van betrouwbare producten. Uiteindelijk staat of valt de betrouwbaarheid van onze oplossingen met de kennis en vaardigheden van uw monteurs. Daarom zien we uw project ook als ons project.