LoviSil® lusmof wint terrein in Nederland

Een grote Nederlandse netbeheerder heeft het inzetten van de LoviSil® lusmof goedgekeurd voor het tijdelijk of definitief uitlassen van MS stations. Hierdoor wordt het terugbuigen van kabels en monteren van een extra verbindingsmof overbodig.

De netbeheerder zag direct de voordelen. Het scheelt een hoop bestratings- en graafwerk, geeft minder overlast voor de omgeving en is minder gevaarlijk voor de medewerkers. In de bestaande situatie zou tijdens de ombouw van een MS station de MS-ring voor langere tijd onderbroken zijn, wat niet wenselijk is. Na het ombouwen van het MS station wordt de lusmof verwijderd en kan het station weer opgenomen worden in de MS ring.

Onderhoud MS stations
De eerste montage is begeleid door Lovink en binnenkort wordt de LoviSil® lusmof op de bedrijfsschool geïntroduceerd. Daarna is de netbeheerder klaar om de lusmof succesvol in te zetten tijdens het onderhoud aan MS stations.

Besparingen lusmof
De LoviSil® lusmof is een aftakmof die aan de invoerzijde wordt voorzien van een eindstop. Met een lusmof hoeven de kabels niet te worden teruggeleid voor de verbinding; deze kunnen beide aan de één zijde gemonteerd worden. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op: minder graafwerkzaamheden en kortere montagetijd. Daarnaast hoeft geen extra kabellengte en kabelmof te worden ingezet.

Benieuwd of de LoviSil® lusmof ook in uw net toegepast kan worden, neem contact op met één van onze productspecialisten.

Interesting facts

  • LoviSil® lusmof forse besparing - minder graafwerkzaamheden en kortere montagetijd!
  • LoviSil® lusmof duurzame oplossing - minder kabellengte en besparing extra kabelmof!