Collega’s vertellen

Energie maak je samen

Bij Lovink Enertech geloven we in de kracht van samenwerking; energie maak je samen. Maar wat maakt werken bij Lovink nou zo bijzonder? Ontdek het door de verhalen van onze collega’s te lezen en krijg een beeld van onze verbondenheid met energie.

Ons team bestaat o.a. uit ontwikkelaars, productiemedewerkers, vakspecialisten op het gebied van inkoop en logistiek, accountmanagers en ondersteunende collega’s op finance, HR en communicatie. Samen verleggen we grenzen, zowel letterlijk als figuurlijk. Door voortdurend te innoveren blijven we toonaangevend en zijn we met recht specialisten in onze markt te noemen. Maar waar we echt trots op zijn, is onze passie en motivatie. Bij Lovink Enertech vind je een team van gemotiveerde mensen, jong en oud, die iedere dag streven naar het leveren van het beste product.

Bij ons staat werkplezier hoog in het vaandel, en dat voel je in alles wat we doen. Sluit je aan bij ons team en laten we samen bouwen aan een toekomst waarin duurzaamheid en vooruitgang hand in hand gaan.